Permanente Make-up (Pmu) - Anti-ageing Center

Gepubliceerd dec. 11, 22
6 min read

Beausense & Permanente Make-up

Iedereen heeft een andere geneziging proces dus dit kan per persoon verschillend zijn. By feyza beauty werkt met een strikte nazorg procedure, hierover adviseren we je graag verder in de salon, of onder het kopje nazorg op onze website. Permanente Make-up voor een gezicht dat spreekt. Wij werken uitsluitend met de beste pigmenten ter wereld. Onze brows, eyeliner en lips zijn self made en uniek Wij beheersen alle internationale PMU technieken waaronder Microbalding, ombrebrows, en phibrows.

Juist techniek, juist shape juiste kleur, kwalitatieve pigmenten, voldoende ervaring en deskundigheid zorgt voor een optimaal resultaat. Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat deze punten erg belangrijk zijn voor het behalen van de beste en mooiste resultaten en dat niet alleen op korte termijn maar ook op langere termijn.

Permanente Make-up Wenkbrauwen En Eyeliner

Alles word met je besproken voordat we overgaan tot de behandeling zelf, iedere wenkbrauw is uniek dus houd er rekening mee dat je nooit dezelfde wenkbrauw hebt als iemand anders. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat al onze wenkbrauwen selfmade zijn! Ik zeg altijd je kan beter voorkomen dan genezen, PMU corrigeren is niet zomaar iets.

en dat heeft te maken met verschillende factoren waar een specialisme oog op moet hebben. soms is het mogelijk om met een nieuwe behandeling of correctie kleur de oude PMU bij te werken. in sommige gevallen kan het ook zijn dat er een phiremoval (verwijdering) nodig is. dit kan gaan tot 3 behandelingen.

Pmu Den Haag

Laat je altijd goed informeren. Beausense & Permanente Make-Up. Vraag om portfolies, revieuws, en vergeet niet dat elke vorm ander is (permanente make up behandeling). wat bij de 1 heel mooi is kan bij de ander net niet de juiste vorm zijn waardoor het juist niet mooi zal vallen. Wanneer je bij ons in de salon bent geven wij je een duidelijke uitleg omtrent de nazorg ook ontvang je een uitgebreid nazorg mapje met hierin alle informatie voor na de behandeling.

Permanente Make-up - Huid- En LaserkliniekPermanente Make-up

Ben je benieuwd? kijk dan onder het kopje nazorg. Hier kun je alles rustig doorlezen. Laat geen PMU aanbrengen: Als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je onder invloed bent van alcohol of drugs. Op een litteken dat minder dan een jaar oud is. Of een plek waar een laserwond nog niet genezen is.

Permanente Make-up - Huidtherapeuten

Op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet. Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen. Op een plek waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan. Na een botoxbehandeling in het voorhoofdgebied: wacht 3 weken voordat je een PMU behandeling ondergaat. Permanente make-up: de voor- en nadelen.

Na gebruik van Roaccutane: wacht 6 maanden voordat je een PMU behandeling ondergaat. Als je de neiging hebt om weer te willen bijtekenen, dan is een nabehandeling nodig. Dit verschilt per klant, techniek en huidtype. wenkbrauwen – na ongeveer 1 à 2 jaar. eyeliner – na ongeveer 2 à 3 jaar - permanente make up lippen.

Hoe Lang Blijft Permanente Make-up Zitten?

Wij werken uitsluitend met de beste pigmenten ter wereld, bij onze pigmenten zul je geen verkleuringen of uitloop zien ook is dit niet te vergelijken met de ‘inkt’ welke vroeger werd gebruikt voor PMU (Permanente make-up - huidtherapeuten). Deze bleef tientallen jaren zitten en verkleurde vaak erg lelijk. Natuurlijke pigmenten vervagen heel geleidelijk.

Permanente Make-up AanbrengenPmu Company: - Permanente Make-up - Iq Pigment

Gebruik in de twee weken voorafgaand aan de behandeling geen huidverdunnende middelen op de wenkbrauw huid ( glycolzuur, vitamine A, peelings) - Permanente make-up wenkbrauwen voor en na foto's bekijken?. Hars of epileer de wenkbrauwen niet meer in de 2 dagen voorafgaand aan de behandeling. Ook het verven van de wenkbrauwen en wimpers mag tot twee weken van de behandeling.

Permanente Make-up - Wenkbrauwen En Eyeliner

de bloedverdunnende werking hiervan. Dit kan het resultaat beïnvloeden. Tijdens uw menstruatieperiode is het mogelijk dat de huid iets gevoeliger is. Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot minder mooie resultaten leiden. Als u de permanente make-up goed verzorgt duurt het twee tot zes weken totdat de behandelde huid genezen is.

Probeer de wenkbrauwen en de ogen zo min mogelijk aan te raken. ’s Ochtends en ’s avonds mag u na het reinigen een kleine hoeveelheid (ter grote van een rijstkorrel) van de meegegeven zalf aanbrengen op de behandelde plek met schone vingers. Permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner. Ik raad u aan dit zeker de eerste 7 dagen te doen.

Veelgestelde Vragen Permanente Make-up (Pmu)

Dit wordt tijdens de behandeling besproken. De genezing kan jeuk veroorzaken, maar het is belangrijk dat u niet gaat krabben. Vermijd stromend water (de eerste week). Vermijd zwembaden, bubbelbaden, stoombaden en sauna’s. Vermijd de zon en zonnebank. UV straling kan het pigment van de semi permanente make-up beinvloeden. U mag sporten, maar voorkom zweten in het gelaat.

Gebruik geen make-up, cremes en peelings op de behandelde plek tijdens de genezingsperiode. Geen massages of gelaatsbehandelingen tijdens de genezingsperiode. Ik werk volgens de GGD richtlijnen en heb een GGD vergunning. De kans op een allergische reactie / infectie is door het hanteren van deze richtlijnen zeer klein. Er zijn weinig gevallen bekend van allergische reacties op pigmenten waardoor het niet nodig wordt geacht om een patch-test uit te voeren voor de behandeling.

Permanente Makeup Rotterdam

Uiteraard wordt er van u verwacht dat u zich zoveel mogelijk houdt aan de nazorg-instructies om eventuele risico’s te minimaliseren. Uiteraard is het krijgen van een allergische reactie helaas nooit volledig uit te sluiten. Raadpleeg bij twijfel uw arts. Verwacht GEEN perfect genezen wenkbrauwen en eyeliner na uw eerste behandeling.

Tijdens de eerste twee weken na de behandeling kunnen de wenkbrauwen per dag verschillend uitzien. Geen paniek, dit hoort bij het proces! Direct na de behandelingen zullen de wenkbrauwen en eyeliner iets donkerder van kleur en meer gedefinieerd uitzien. Dit kan een aantal dagen aanhouden. Na een aantal dagen kunnen de wenkbrauwen en eyeliner er droger gaan uitzien en kan er duidelijke korstvorming te zien zijn die begint af te brokkelen.

Cocon Cosmetics

Pmu Opleidingen Met Diploma Of CertificaatHoe Lang Blijft Permanente Make-up Zitten?

Door te plukken aan de korstjes kunt u vlekjes veroorzaken in de wenkbrauwen en eyeliner. De genezing is niet klaar wanneer de korstjes afgevallen zijn. Wanneer alle korstjes zijn afgevallen kan de kleur van het pigment erg licht lijken en kan de huid een beetje rozig ogen. Dit komt doordat er zich een nieuw laagje huid vormt tijdens de genezing en het pigment daaronder zit.

Wanneer de korstjes afgevallen zijn mag u wel wenkbrauw poeder / potlood of mascara gebruiken. De wenkbrauwen en eyeliner hebben 4 tot 6 weken nodig om volledig te genezen. Vandaar dat een nabehandeling niet vroeger dan 6 weken na de eerste behandeling mag plaatsvinden. Het is mogelijk dat u jeuk ervaart door de genezing van de bovenste huidlaag.

Permanente Make-up - Pmu

Er zijn situaties waarbij Semi Permanent Make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat je een behandeling ondergaat: Hemofilie of andere bloedstollingsziekten Chronische huidziektes (contact)allergieën Immuunstoornis Hart- en vaatafwijkingen Gebruik van bloedverdunners of antistollingsmiddelen. Bij bloedverdunners is het soms mogelijk om de dosis tijdelijk te verlagen voor de behandeling.
cocon Vlaardingen

permanente make up

permanente make up lippen

pmu Den Haag

permanente make up lippen

hairstrokes wenkbrauwen

Zwangerschap en periode van borstvoeding Diabetes: bij diabetes is het mogelijk om PMU te laten zetten indien de diabetes stabiel is en het helingsproces van de huid niet is aangetast - Permanente make-up wenkbrauwen. Huidproblemen rondom het te behandelen gebied zoals zwellingen of andere vormen van irritatie. Alcoholgebruik: u mag 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken.

Meer van Correcties

Navigation

Home

Latest Posts

Veelgestelde Vragen Permanente Make-up (Pmu)

Published Feb 08, 23
7 min read

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Published Jan 31, 23
6 min read

Permanente Make-up - Schoonheidssalon

Published Jan 28, 23
6 min read